Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Natura Rodos τιμήθηκε με το βραβείο Great Taste

Όταν τον Απρίλιο ο επιχειρηματίας Σταύρος Κάλλας από το Θεολόγο της Ρόδου, έδινε συνέντευξη στη «Ροδιακή» για την επιχείρηση “ΝΑΤURA…

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑΚΗ

  Η ΡΟΔΙΑΚΗ, μια από τις πιο ιστορικές εφημερίδες της χώρας με 100 χρόνια ζωής, μας έκανε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα με αναφορές στην…

Τα προϊόντα NATURA RODOS στην FOODEXPO 2017

Θα μας βρείτε στην FOODEXPO 2017 που γίνεται 18 - 20 Μαρτίου 2017 στη METROPOLITAN EXPO.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ο Αγιορείτης Μοναχός Νικήτας, συγγραφέας του βιβλίου "Παραδοσιακές Αγιορείτικες Συνταγές", μαγείρεψε στο πρωτότυπο αυτό σεμινάριο…

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η Κουζίνα του Αιγαίου Άλλο ένα σεμινάριο από τα Κ Ε Κ Γεννηματάς σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και…

Σεμινάριο της ΕΠΑΣ ΟΤΕΚ Ρόδου από τον Chef Γεωργουδιό Μιχάλη στο Tsimas Delicatessen

Στο ιδιαίτερο αυτό σεμινάριο στο Tsimas Delicatessen, ο Chef Μιχάλης Γεωργουδιός, μαγείρεψε χρησιμοποιώντας τα προϊόντα NATURA RODOS.