ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η Κουζίνα του Αιγαίου Άλλο ένα σεμινάριο από τα Κ Ε Κ Γεννηματάς σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και…

Σεμινάριο της ΕΠΑΣ ΟΤΕΚ Ρόδου από τον Chef Γεωργουδιό Μιχάλη στο Tsimas Delicatessen

Στο ιδιαίτερο αυτό σεμινάριο στο Tsimas Delicatessen, ο Chef Μιχάλης Γεωργουδιός, μαγείρεψε χρησιμοποιώντας τα προϊόντα NATURA RODOS.

“Νέες Τάσεις Θαλασσινών στην Εστίαση” – Λίνδος 2017

Τα προϊόντα της NATURA RODOS ήταν από τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιήθηκαν για τις συνταγές στις νέες τάσεις των θαλασσινών στο σεμινάριο…